Uitvaart
Als u nog vragen heeft of wilt reserveren, neem dan gerust contact met ons op via 06-22397399

Uitvaart

Bij het meest persoonlijke afscheid past het tempo van de menselijke maat. Stapvoets.

Stal Schaft voor een sfeervolle uitvaart

Voor een passend afscheid van uw dierbare beschikken wij over diverse koetsen, een boeren oogstwagen en een boeren platte wagen voor vervoer van de overledene en gevolg.

Veilig, vertrouwd en goed

Stal Schaft is een stalhouderij met zes prachtige en goed getrainde vossen in Tienhoven, nabij Maarssen, gediplomeerde en ervaren koetsiers.Desgewenst kan onze koetsier ook in kostuum voorrijden. Respectvolle kledij is bij ons vanzelfsprekend.Uit ervaring weten wij dat een overlijden onverwacht komt. Daarom verdient het aanbeveling bij belangstelling voor onze diensten vroegtijdig contact met ons op te nemen in verband met beschikbaarheid en/of bijzondere wensen.

Wij staan geheel tot uw beschikking en maken er met liefde een bijzondere en mooie uitvaart van.

Paarden en wagens

Bij minder traditionele rouwstoeten is voor het vervoer van de overledene een boerenkar of oogstwagen met twee paarden ervoor, het meest gebruikelijk. Afhankelijk van de wensen van familie en de afstand van kerk of rouwcentrum naar de begraafplaats, kan men langs en achter de wagen lopen. Bij slecht weer of voor mensen die slecht ter been zijn kunnen ook in kleinere koets voor 6 tot 8 personen worden vervoerd.
Een grotere groep tot 18 personen kan ook vervoerd worden in een huifwagen. Er zijn meerdere wagens beschikbaar. Voor familieleden in rolstoel is een gecombineerde huifwagen beschikbaar.Gaarne houden wij rekening met de wensen van de overledene en familie. Aarzelt u niet tijdig contact met ons te zoeken.

Ook als het besluit nog niet genomen is, staan wij u graag met raad en daad terzijde.

 

 

Routebeschrijving

Vul hier uw adres in voor een routebeschrijving naar Stal Schaft in Tienhoven

Address:
City:
State:
Zip:


Onze bedrijfslokatie

Stichtse Vecht

Mobiel: +31 (0) 6 223 973 99

Informatie linken

Impressie foto's