Koetsiers
Als u nog vragen heeft of wilt reserveren, neem dan gerust contact met ons op via 06-22397399

Koetsiers

Stal Schaft presenteert met trots haar professionele koetsiers:

Rige van der Schaft

Rige van der Schaft

Rige van der Schaft is eigenaar en oprichter van Stal Schaft. Hij staat u graag met raad en daad terzijde en zal alles in het werk stellen om uw dag tot een onvergetelijke herinnering te maken. Of dat nu in livrei, in rokkostuum met hoge zijden hoed of in t-shirt is, u mag het zeggen. Heeft u vragen? Bel gerust.


©Villa Logos 2013

 

Heidi Martens

Heidi Martens

Heidi Martens kent de kneepjes van het vak èn is een kei in het verzorgen van activiteiten en catering, geheel naar uw wens. Haar presentatie is tip-top tijdens de rit, zij helpt u graag bij voorbereiding en tijdens uw tour. U zult haar dikwijls aan de telefoon krijgen als u belt voor informatie.

©Villa Logos 2013

Shanna de Groot

Shanna de Groot

Al van jongs af aan is Shanna de Groot vertrouwd met paarden, zowel als sportruiter als met de mensport heeft zij op haar jonge leeftijd al veel ervaring. Als assistent-koetsier kunt u haar regelmatig aantreffen op de bok.

©Villa Logos 2013

Joop van Straten

Joop van Straten

Joop van Straten is onze meest enthousiaste groom. Hij is ondanks zijn leeftijd van 82 jaar nog regelmatig op de bok te zien. Hij kent de kneepjes van het vak als geen ander.

Routebeschrijving

Vul hier uw adres in voor een routebeschrijving naar Stal Schaft in Tienhoven

Address:
City:
State:
Zip:


Onze bedrijfslokatie

Stichtse Vecht

Mobiel: +31 (0) 6 223 973 99

Informatie linken

Impressie foto's